Tekenen op locatie

VISUAL SERVICE DESIGNING: Bij tekenen op locatie leggen wij ‘live’ gespreksthema’s vast in tekeningen. De methode is geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten of congressen, brainstormsessies, veranderingsprocessen and.. for international meetings! Met de inzet van onze tekenaars kun je een bijeenkomst persoonlijker maken, verdiepen en versnellen. Ook voor delicate processen is dit een perfecte inbreng, want het maakt ook lastige onderwerpen bespreekbaar. Real time tekenen is een snel proces, en daarom werken we doorgaans in zwart-wit en op papier. We hangen de tekeningen meteen aan de muur. Zo wordt het discussieverloop voor de deelnemers meteen zichtbaar. Deze visuele feedback maakt ook dat de deelnemers zich uw bijeenkomst lang blijven herinneren. U krijgt het beeldmateriaal uiteraard ter beschikking zodat het daarna ook gebruikt kan worden op uw website of op de sociale media van u en uw partners in het project.
Afhandeling: na afloop nemen de tekenaars de tekeningen mee naar de studio, maken ze ‘schoon’ en sturen ze digitaal naar de opdrachtgever terug. Ook kan er op verzoek in de studio worden ingekleurd of kunnen er thema’s worden uitgewerkt in één of meerdere kleurenillustraties.

“Only if we make the Horn of Africa greener also by preserving water, it is possible to ‘anchor’ groups to the land”

Planetary Security Initiative – georganiseerd door Clingendael

Het ABC van Tekenen op Locatie Bij tekenen op locatie zitten er letterlijk één of meer tekenaars bij u aan de vergadertafel. Zij luisteren, halen de essentie uit het gesprek en vertalen die in beelden. Het enige waar u voor moet zorgen is een tafeltje waaraan de tekenaars kunnen werken.

Effectiviteit Tekeningen fungeren als visuele ankerpunten en prikkelen tot denksprongen. Zij leiden tot onverwachte invalshoeken en tillen de discussie, als een soort versnellingsbak, steeds weer op een ander niveau. Bovendien toveren de tekeningen abstracte begrippen om in concrete voorstellingen. Dat gaat ook gepaard met de nodige humor en aaibaarheid, waardoor een ontspannen sfeer ontstaat.

Opheffen taalbarrières Tekeningen werken bij internationale bijeekomsten ‘taaloverschrijdend’: zij verhelderen moeilijk te bevatten begrippen. Tekeningen overbruggen taalgrenzen. De inzet van onze tekenaars is ook op internationaal niveau zeer doeltreffend.

Push voor innovatie van het oude toilet, uitwerpselen kunnen worden gerecycled

Interne management processen onder de loep van Hogeschool

Why are food packaging not modeled on the standard sizes of kitchen cabinets, refrigerators and freezers?

Mensen met een beperking en competentiemanagement

Hoe precies moet je zijn met gewasbeschermingsmiddelen

Het is moeilijk je als persoon te verhouden tot de plastic soup die groeit en groeit

Jong talent gevraagd

Doorbraakvrije dijk is veiliger dan de norm

Kinderen worstelen vaak met ingewikkelde kwesties

Nederland verlaat het maakbaarheidsprincipe

Committeren aan de verandering of uitplaatsen